Hinnat

Huonehinnat voivat vaihdella ajankohdan sekä kysynnän mukaan.

Kaikki voimassaolevat hintamme ja tarjouksemme voit tarkistaa helpoiten hotellimme henkilökunnalta numerosta +358 44 777 3999.

Hotel Salora ei ota vastaan lemmikkejä.

Tupakointi huoneissa

Kaikki Hotel Saloran huoneet sekä yleiset tilat ovat savuttomia.

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja asiakas on saanut varausvahvistuksen. Varauksen yhteydessä asiakkaan on annettava seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Hotel Saloralla on oikeus pyytää kopio varaajan ja majoittujan henkilöllisyystodistuksesta ennen maksua ja varausvahvistusta. Eri hintoihin voi liittyä erilaisia sääntöjä.

Huonevarauksen voi tehdä vain täysi-ikäinen henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen henkilön majoittumista. Haluamme varmistaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissamme, sekä siitä että vanhempi tai huoltaja on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Huonevarauksen tekevä henkilö on vastuussa alaikäisestä majoittujasta riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Yksinään majoittuvan alaikäisen on kuitenkin oltava vähintään 16-vuotias.

Jos hotellihuoneen haluaa varata paikan päällä ja Hotel Saloran vastaanottona toimiva Hanhivaaran liikuntakeskus on suljettu, asiakkaan tulee ottaa huomioon, että internetissä tehdyn varauksen ja maksun jälkeen hotellihuoneen oven avaavien koodien aktivointi voi kestää 15 minuuttia.

Huomioithan että turvallisuussyistä vain hotellin henkilökunnalla sekä hotelliin rekisteröityneillä majoittujilla on lupa kulkea hotellihuoneissa ja hotellin tiloissa. Huonekoodia ei myöskään ole lupa antaa ulkopuolisille.

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä, jolloin myös ovikoodi lakkaa toimimasta. Myöhäinen uloskirjautuminen tai aikainen sisäänkirjautuminen on mahdollista hotellivaraustilanteesta riippuen ja siitä saattaa tulla lisäkustannuksia. Varmista tilanne hotellista.

Maksutapa

Maksu suoritetaan suoraan varausta tehtäessä Hotel Saloran kotisivuilla. Asiakas voi maksaa Nordean, OP-Pohjolan, Aktian, Handelsbankenin, POP-pankin, Danske Bankin sekä S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai Visa-, MasterCard-, Eurocard-, ja Diners Club –luottokorteilla. Maksun jälkeen lähetämme ovikoodin, jonka avulla asiakas pääsee sisään hotellihuoneeseen.

Peruuttamisoikeus

Mikäli henkilön tarvitsee peruuttaa varauksensa, hänellä on täysi oikeus peruuttaa varaus kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Peruutetusta varauksesta Hotel Salora antaa  lahjakortin Astrum -Keskuksen palveluihin, jonka arvo vastaa peruutetusta varauksesta suoritettua maksua. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan peruutuspäivästä.

Henkilö voi vaihtoehtoisesti myös pyytää maksupalautuksen tilisuorituksena. Tällöin Hotel Salora palauttaa varauksesta maksetun hinnan, josta on vähennetty 10% varauksen kokonaishinnasta varaus –ja toimistokuluina.

Mikäli uudelle päivämäärälle siirretyn huonevarauksen hinta on suurempi kuin alkuperäisen varauksen hinta, tulee varaajan maksettavaksi näiden hintojen välinen erotus.

Peruutukset ja muutokset varauksiinsa henkilö on velvollinen tekemään sähköpostitse Hotel Saloran yhteyshenkilölle, info@hotelsalora.fi.

Ryhmävarauksissa (yli 5 huonetta) pätevät seuraavat peruutusehdot ja lisäksi veloitamme käsittelymaksun.

Veloitus kiintiön arvosta 5-10

huonetta

11-16

huonetta

17-24 huonetta
Ei veloitusta 14 vrk 30 vrk 40 vrk
50 % 7 vrk 14 vrk 21 vrk
100 % 3 vrk    7 vrk 15 vrk