×

Palvelut

Hotelli Salora sijaitsee Astrum-Keskuksessa ja sen asiakkaille on tarjolla monenlaisia palveluita saman katon alla. Hotelliasiakkaat saavat myös lisäpalveluita, joita et alueen muista majoituspaikoista löydä!

Liikuntakeskus

Käytössäsi on veloituksetta Hanhivaaran liikuntakeskuksen kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä sauna. Tarjolla on myös biljardia, keilahalli ja hohtokeilaus, golfsimulaattori, sulkapallo ja salibandykenttä, pickleball ja kuplafutis. Hotellin asiakkaana saat lisäksi alennuksen keilahalliin!

Lapsille

Perheen pienimmille löytyy puuhaa lasten sisäseikkailupuisto Namilassa.
Hotellin asiakkaat saavat alennuksen Namilan sisäänpääsystä. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, jos perheeseesi kuuluu sisäseikkailupuistoon haluavia leikkijöitä!

Hemmottelua

Hemmotteluakaan ei ole unohdettu, sillä saatavilla on hemmotteluhoitoja Hanhis Spassa.

Ruoka & ostokset

Aamupala ja kahvittelut onnistuvat Cafe pisteessä ja isompaan nälkään on tarjolla lounas- ja tilausravintola Mama’sin herkulliset tarjoilut. Älä unohda poiketa sekatavarakauppa Wilsmartissa ennen lähtöäsi! Tuliaiset ja hemmoteltavaa itselle esim. Lexingtonin osastolta löydät täältä. Hotellin asiakkaana saat aina 15% alennuksen Wilsmartiin sekä alennetut lounashinnat!

Kulttuuria ja nähtävää

Kulttuurinnälkäisten kannattaa suunnata rentoutumaan Teatteri Provinssiin.

Museon ystävät voivat piipahtaa Elektroniikkamuseossa tai erityispyynnöstä järjestettävällä vierailulla autonäyttelyssä.

Seikkailuja

Pakohuonepeli on erinomainen ajanviete syntymäpäiville, tyky-päivään, polttareihin, pikkujouluihin tai muuten vaan mukavaan yhdessäoloon.